Dit ben ik

Fijn paardrijden begint op de grond met vertrouwen!

Ik ben Ellen Hinrichs, een optimistische, vrolijke 53 jarige en geboren in Delfzijl.  Er zijn geen problemen maar uitdagingen.  Ik ben een dierenliefhebber en geniet als andere mensen ook leuke dingen met hun paard kunnen doen. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter,  honden, katten, kippen en vissen. Zelf ben ik de trotse eigenaresse van een Groninger: Bazalt (Bart van Oldambt). We zijn samen L1 dressuur. We maken wel eens een sprongetje of volgen een crossles.  Maar voornamelijk gaan we graag op buitenrit. Op dit moment les ik iets minder. Ik ben nu vooral druk met de studie bij E-quine.com en Equine studies.

Instructeur Paard&Gedrag en The horse inside out.


Kennis en ervaring:

Niv.1 Instructeur Paard en Gedrag e-quine.com

Niv. 2 Instructeur Paard & Gedrag bij E-quine.com

Gediplomeerd Orun instructrice.

Bedrijfshulpverlening

Mindful bewegen

Mental coaching

Instructiepsychologie (Rico Schuijers)

Antidopingautoriteit: Trainer-coach 3 e-learning certificaat

Studerende: 

Niv. 3 Instructeur Paard en Gedrag E-quine.com

The horse inside out bij Equine Studies

 

Daarnaast heb ik uit mijn professie een luisterend oor en denk oplossingsgericht. Ik ben empathisch en kan goed spiegelen. 

Ik ga niet vertellen hoe je op een paard moet zitten om te winnen bij een wedstrijd. Wel kan ik je de basis meegeven.  Ik ga je vooral meenemen op een ontdekkingstocht om je paard beter te begrijpen. Wat doet rust in jezelf met het paard. Waarom doet een paard wat hij doet? 

Daarnaast geef ik les in  grondwerk, loswerken, dubbele lijnen en obstakeltraining. Dit is de basis om een band op te bouwen met je paard. Vanuit vertrouwen werken kun je veel!

Ook voor problemen met trailerladen kun je bij mij terecht. 

Alles volgens de methode van E-quine.com 


Neem contact met me op

Lijkt het je leuk om een afspraak te maken voor een les of wil je gewoon meer weten?

Contact